Колеги, нещо елементарно ме затрудни доста, та чак ме принуди да пусна тая тема. Свалих 2-та плафона за светлините на задния номер (ето това), ама проблема е, че не знам как да го отворя и да стигна до самата крушка. Също така има 2-ри въпрос - лампата на таблото, която следи за изгорели крушки никога не ми е светила, освен в случаите като дам на контакт, но си угасва след 2-3 секунди. Не би ли трябвало да свети ако крушките на задния номер са изгорели и щом не свети възможно ли е крушките да са здрави, но да не светят поради някаква друга причина - да не достига ток до тях (примерно)? Само не ми се смейте, не съм много на ти с техниката...
Известие
Collapse
No announcement yet.
светлини за заден номер
Collapse
X
-
http://www.alfaworkshop.co.uk/156_nu...lacement.shtml
Завърти фасунгата обратно на часовниковата стрелка и издърпай.
-----------
Пай сеее ...Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
-
Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщениеМисля,че не отговаря за тези светлини,както и за фаровете отпред,но не съм сигурен. Нека някой колега по-запознат да каже.
-----------
Пай сеее ...
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеОтговаря за светлините за задния номер. Може да е монтиран шунт някъде или тая оранжева лампичка изобщо свети лиAlfa Romeo 156 1.9 JTD 115 hp
GOLF MK3 1.9 TDI 110HP + remap (140 hp)
Comment
-
Колеги, друга грижа... Свалих старите крушки на светлините за задната скорост, че бяха изгорели. Сложих чисто нови на Бош и като вкарам задна пак няма никой. Тук пък къде може да е проблемът?Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 hp
Comment
-
Първоначално публикувано от sollider Покажи съобщениеКолеги, друга грижа... Свалих старите крушки на светлините за задната скорост, че бяха изгорели. Сложих чисто нови на Бош и като вкарам задна пак няма никой. Тук пък къде може да е проблемът?
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеКрушка, куплунг, бушон, датчик за задна на скоростната кутияAlfa Romeo 156 1.9 JTD 115 hp
Comment
-
Първоначално публикувано от sollider Покажи съобщениеЩе проверя бушона като за начало. Къде точно се намира?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеВ таблото под волана - на най-долния ред точно по средата (10 амперов).Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 hp
Comment
-
Като видях, че не светят първо тях огледах, но не видях нищо фрапантно... затова ще се придържам към бушона и евентуално към датчика в скоростната кутия (дано само да не е той).Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 hp
Comment
-
Първоначално публикувано от sollider Покажи съобщениеКато видях, че не светят първо тях огледах, но не видях нищо фрапантно... затова ще се придържам към бушона и евентуално към датчика в скоростната кутия (дано само да не е той).
Comment
-
Бушонът е здрав, остава датчика.
А някой занимавал ли се е да сменя подсветката на кръглия уред за климатроника и този за степените на перката? Намерих една стара тема във форума с ръководство как става това, но там пък хората запоявали новите крушки за цокъла. Наистина ли е необходимо това и няма ли вариант да стане по-лесно?Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 hp
Comment
Comment